Da Pepe

Restaurant

Olives


Welkom bij restaurant Da Pépé,
pizza pasta & vino

Wij zijn elke dag open behalve op zondag, de dynamische group van restaurant
Da Pépé, pizza, pasta e vino is er om U de heerlijke smaken van de italiaanse keuken te laten ontdekken. Gelegen in het centrum van zaventem, in een kleurrijk décor met een stijlvolle inrichting, biedt de chef U een zonnige italiaanse keuken aan met mediterrane convivikleuren.

bouteille verre


In deze ontspannen en vriendelijke sfeer, stelt dit restaurant de traditionele napolitaanse pizza voor gebakken op het houtvuur zoals de welberoemde pizza Pepe. Het restaurant stelt ook de bekende antipasti voor zoals de traditionele carpaccio de boeuf, van zwaardvis of met truffel. Daarnaast zijn er ook de gegrilde groenten met parmezaan, een ruime keuze van zelfgemaakte pasta zoals linguini vongole, orrechiette met brocoli en safraan… De kaart stelt vis en vlees voor zoals Osso Bucco, la tagliata di Manzo et diverse escaloppen. Le chef stelt regelmatig allerlei moderne en verassende suggesties voor.

Ons restaurant serveert typische italiaanse gerechten, bereid met ingrediënten van grote rijkdom, al onze gerechten zijn gemaakt met italiaanse olijfolie. Elk recept wordt opgesteld in overeenstemming met de lokale tradities. Da Pépé, pizza pasta & vino is bij uitstek een plek voor een maaltijd met familie, vrienden of collega’s voor een lunch, een groepsgebeuren.


U zult hier zeldzame en typische delicatesse wijnen uit verschillende regio’s zoals Irpinia maar ook l’Aglianico, Terra del Varo, Coda di Volpe en le Bianco di Bellona.

Geniet elke dag van onze lunch op de middag aan 12,00 euro (voorgerecht, plat of plat, dessert).
Ontdek onze nieuwe seizoensgebonden suggesties..

In de zomer kan U genieten van ons prachtig terras in de zon.

Al onze gerechten zijn om mee te nemen of om ter plaatse van te genieten.
Onze keuken is elke dag open behalve op zondag tot 23h:
Lunch word geserveerd van 12h tot 15h en s’avonds kan U dinneren van18h00 tot 23h.

Ruimte beschikbaar voor 40 couverts. Reserveren word aangeraden voor recepties, banketten en seminaries .
Indien U wenst op de hoogte gehouden te worden van onze verschillende evenementen, kunt u ons altijd een mail sturen.