Piazza Romano

Restaurant

Olives


Welkom bij restaurant Piazza Romano.

Het dynamische team van restaurant Piazza Romano is elke dag geopend, behalve op zondag, om u kennis te laten maken met de smaken van de Italiaanse keuken. Gelegen aan het Zaventemplein, in een kleurrijk decor met originele lay-outs, biedt de chef een zonnige Italiaanse keuken in mediterrane kleuren.


In deze ontspannen en vriendelijke sfeer geeft dit restaurant een prominente plaats aan traditionele Napolitaanse pizza’s die boven een houtvuur worden gekookt. Het restaurant biedt bekende antipasti zoals de traditionele runder-, zwaardvis- of truffelcarpaccio, gegrilde groenten met parmezaan, een ruime keuze aan huisgemaakte pasta zoals linguini vongole, orrechiette met broccoli en saffraan… menukaart biedt veel vis of vlees zoals Osso Bucco, tagliata di Manzo en diverse schnitzels. De chef doet regelmatig allerlei moderne en verrassende suggesties

Ons restaurant biedt typisch Italiaanse gerechten met zeer rijke ingrediënten, al onze gerechten worden bereid met extra vergine olijfolie. Elk recept is ontwikkeld met respect voor lokale tradities. We zitten graag in restaurant Piazza Romano voor een maaltijd met familie of zaken, met vrienden of collega’s voor een lunch of een groepsmaaltijd.

Hier vindt u wijnen van zeldzame finesse, typisch voor de regio Irpinia, zoals Aglianico, Terra del Varo, Coda di Volpe en Bianco di Bellona.

Geniet elke dag tussen de middag van onze lunch.
Geniet in de zomer van ons grote zonnige terras.