Da Pepe

Geschiedenis

Tenuta

Italiaans restaurant en pizzeria

Dit italiaans restaurant, dat zo een twintig jaar geleden opgericht werd, gevestigd in zaventem is een echte Trattoria uit het zuiden van Italië. Een leuke plek waar mensen komen om de mediterrane smaken te ontdekken met familie, vrienden en collega’s.

Hier kunt U genieten van zonnige Italiaanse gerechten met duizenden verschillende smaken dat beroep doen op de meeste veeleisende fijnproevers.
Het restaurant Da Pépé, pizza pasta e vino is een laboratorium van ideeën, waar traditie en moderniteit in de loop der jaren verstrengelt werden en uitgegroeid zijn tot het trefpunt voor liefhebbers van de italiaanse keuken.

De napolitaanse keuken : Regio Campanie et Irpinia

Op de menukaart heeft de chef-kok gerechten opgenomen uit de Napolitaanse regio Campania en andere Italiaanse gerechten geherinterpreteerd met de huidige culinaire trends. Deze Italiaanse keuken weerspiegelt de filosofie van het huis, namelijk de zoektocht naar de smaak van tradities, smaken en natuurlijke ingrediënten.


In de loop der seizoenen, streeft het dynamische team van restaurant Da Pépé naar het verwezenlijken van eenvoudige en traditionele gerechten door middel van het gebruik van het gebruiken van ingrediënten met een grote rijkdom zoals hun eigen olijfolie. De producten hebben hun geschiedenis, er is een ruime keuze aan traditionele NApolitaanse pizza en pasta. Hier wordt een pizza gemaakt volgens de Napolitaanse tradtitie, de pizza wordt voor uw ogen samengesteld en wordt daarna enkele minuten op een houtvuur opgewarmd.

Geniet van onze fantastische antipasti, onze heerlijke pizza’s uit het houtvuur zoals de pizza Pepe, de pizza San Daniel, een variatie aan verse pasta en huisgemaakte escalopes/schnitzels. Naast de typische wijnen van de streek Irpinia, rond Naples, zijn er ook andere producten die gemaakt worden ten aanzien van de lokale tradities. De chef-kok aarzelt niet om ons traditionele gerechten opnieuw te laten ontdekken door elk seizoen nieuwe suggesties voor te stellen.


Aan het einde van een maaltijd is het de traditie, in de italiaanse steden rond de baai van Napels, om te genieten van een limoncello, een populaire likeur op basis van citroen.
Napels is zonder te vergeten ook de hoofdstad van de Espresso.

De eigenaar van dit restaurant tracht het Italiaanse erfgoed dat werreldwijd bekend staat voor geluk, plezier en vreugde te behouden. Ga door de deur van dit Italiaanse restaurant en het is alsof je plots op vakantie bent in het zuiden van Italië.